Prodaja i ugradnja vjetrobranskih stakala u Auto servisu Rudec

Prodaja i ugradnja vjetrobranskih stakala u Auto servisu Rudec

U kontinuiranoj težnji da svojim klijentima pružimo kompletnu uslugu brige o vozilu, Auto servis Rudec nastavlja biti predvodnik u svojoj branši u praćenju i uvođenju noviteta u poslovanje. Najnoviji potez u tom smjeru je uvođenje usluge zamjene vjetrobranskih stakala za sve postojeće i nove klijente.

Od sada u Auto servisu Rudec uz usluge održavanja vozila, dijagnostike, servis klima uređaja reparaciju hidrauličnih letvi i pumpi volana, optike i limarsko lakirerskih popravaka, možete brzo i jednostavno po vrlo pristupačnim cijenama zamijeniti oštećeno ili razbijeno vjetrobransko staklo na svom vozilu.

U suradnji sa pouzdanim dobavljačima vrlo kvalitetnih autostakala, Auto servis Rudec osigurava široku paletu dostupnih modela vjetrobranskih stakala za osobna i gospodarska vozila.

Bez obzira da li se radi o vozilima starijih godišta ili najnovijim modelima vozila, s posebnim izvedbama autostakala (autostakla s kišnim senzorom, grijana autostakla, autostakla sa integriranom antenom i sl.), u Auto servisu Rudec možete očekivati stručnu i profesionalnu zamjenu razbijenog ili oštećenog vjetrobranskog stakla.

Profesionalnost, stručnost i širina usluga u ponudi, u kombinaciji sa fer cijenama, jamac su kvalitetnih i dugoročnih odnosa sa klijentima kakve njegujemo u AutoServisu Rudec.