Održavanje Vašeg vozila

Održavanje Vašeg vozila

Održavanje vozila osnovni je preduvjet sigurnosti i tehničke ispravnosti vozila. Upoznajte se s našom sveobuhvatnom stručnošću u radu s motornim vozilima. Bez obzira tražite li stručnjake za pitanja komfora ili za područje motora i pogona vozila - naši su stručnjaci kompetentni za sva područja te jamče kvalitetno održavanje Vašeg vozila.

Mehanika

Kao Bosch servis imamo specijalno školovano stručno osoblje za sve dijelove mehanike Vašeg vozila. Naši stručnjaci rade s najsuvremenijom dijagnostičkom tehnologijom i koriste isključivo dijelove vrhunske kvalitete.

Elektrika / elektronika

Kod nas rade stručnjaci osposobljeni za rad na svim električnim, odnosno elektroničkim sustavima Vašeg vozila. Bosch je kompetentan za sve, od akumulatora do sustava ubrizgavanja na modernim vozilima.

Sustavi ubrizgavanja

Bosch servis je stručni servis za najsuvremenije sustave upravljanja motorom: pomoću dijagnoze podržavane PC-jem i stručnog finog podešavanja pronaći ćemo uzrok Vašeg problema i optimizirati rad Vašeg motora.

Tehnika dizelskih motora

Suvremeni visokotlačni sustavi postavljaju posebne zahtjeve pred stručnjake za dizelske motore. I na tom polju Boschev servis pružit će Vam vrhunsku uslugu zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, obuci kod Boscha i najmodernijoj dijagnostičkoj tehnologiji.

Dodaci za komfor u vožnji

Zainteresirani ste za komponente klima-uređaja ili multimedijalnu komunikacijsku tehniku? Mi ćemo Vas stručno savjetovati, osigurati Vam besprijekornu ugradnju i izvoditi redovite radove održavanja.